• Buitenlandse relaties?
  Bekijk onze in-company taaltrainingen
 • Gaat u binnenkort naar brazilie?
  Een cursus Portugees verrijkt uw ervaring
 • Wilt u zaken doen in Latijns Amerika?
  Verleg uw grenzen door Spaans te leren
 • Vertaling nodig?
  Wij vertalen uw documenten
 • Telefoontjes en emailtjes in een vreemde taal?
  Wij kunnen uw correspondentie voeren
Strict Standards: Declaration of JCacheControllerView::get() should be compatible with JCacheController::get($id, $group = NULL) in /customers/d/c/8/worldlanguages.nl/httpd.www/libraries/joomla/cache/controller/view.php on line 137

In-company taaltrainingen en bedrijfsdiensten

Specialist in taaltrainingen, vertalingen en in de communicatie met uw relaties

Hartelijke welkom bij World Languages, specialist in het geven van op maat gemaakte taaltrainingen aan bedrijven en particulieren. Wij leveren ook taal gerelateerde bedrijfsdiensten zoals het vertalen van documenten en het ondersteunen van uw communicatie met klanten en leveranciers.

Het Nederlandse bedrijfsleven oriënteert zich meer en meer op landen als Brazilië, Mexico, Peru, Chili en Panama. Deze opkomende economieën kennen hoge groeicijfers en bieden kansen voor Nederlandse bedrijven. Opereert u in deze markt, dan is een goede ondersteuning op taalkundig en cultureel vlak essentieel voor succesvol zakendoen. World Languages heeft al verschillende ondernemingen geholpen met het starten en uitbreiden van hun activiteiten in met name Latijns Amerika. Dit doen wij door uw medewerkers Portugees, Spaans of Engels te leren, uw promotiemateriaal te vertalen en uw communicatie met uw relaties te ondersteunen.

Taaltrainingen Spaans, Portugees en Engels in de regio Den Haag, Delft en Rotterdam

Onze taaltrainingen worden gegeven door ervaren gekwalificeerde docenten. De docenten zijn "native speakers" en spreken tevens Engels en Nederlands. Wij bieden zowel privé als groepslessen. De groepslessen worden gegeven in kleine groepen van 4 tot 8 personen, hierdoor krijgen de deelnemers voldoende aandacht en zijn zij actief bij de les betrokken. Wij zijn sterk gericht op spreekvaardigheid en op het oefenen van praktijksituaties. De culturele aspecten van het beoogde land komen tijdens de les ruimschoots aan bod. De taaltrainingen zijn interactief en leuk om aan deel te nemen. Onze leerlingen kijken iedere week weer uit naar de volgende les. 

Het onderwijssysteem van World Languages is dynamisch en flexibel. Onze trainingen zijn op maat gemaakt en afgestemd op de bedrijfsdoelen.

Ons team van enthousiaste professionals staat klaar om u van dienst te mogen zijn. Graag nodigen wij u uit onze taaltrainingen en bedrijfsdiensten te bekijken.